Меню

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

 

СЛАВА УКРАЇНІ 

Наука майбутнього – наука молодих!

     7 лютого 2019 року у Полтавському національному технічному університеті ім.Ю.Кондратюка відбувся Форум молодої наукової еліти за участю президента Малої Академії Наук України Станіслава Довгого. «Наука майбутнього – наука молодих!» - під таким гаслом зустрічав Форум свої гостей: юних науковців та їх наставників.

    Форум розпочався із урочистої зустрічі  президента Малої Академії Наук України Станіслава Довгого, президента Полтавського територіального відділення МАН Володимира Олександровича Онищенка, депутатів Полтавської міської ради із директорами та заступниками директорів шкіл м.Полтава,  на якій були присутні директор нашої гімназії Орловська Наталія Володимирівна та заступник директора з навчально-виховної роботи Крайнєва Тетяна Василівна, яка координує науково-дослідницький напрямок діяльності у гімназії. Метою даної зустрічі було окреслення напрямків роботи і досягнень діяльності Малої Академії Наук України, а також виокремлення питань щодо покращення організації проведення І та ІІ етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

   Наступним етапом Форуму стало урочисте нагородження призерів та переможців І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН м.Полтава. Із рук президента Малої Академії Наук України Станіслава Довгого свої нагороди (подяки та цінні подарунки – блокноти і флеш-носії ємністю 8Гб) одержали 15 учнів Полтавської гімназії №13, які у 2018 році вибороли І, ІІ та ІІІ місця на І етапі конкурсу-захисту МАН; директор гімназії Наталія Володимирівна Орловська була нагороджена подякою за особисту результативну діяльність із залучення учнівської молоді до роботи Малої Академії Наук і багаторічну відданість справі формування майбутньої наукової еліти за підписом Президента Національної Академії Наук України Бориса Євгеновича Патона.

   Заступник директора гімназії Крайнєва Тетяна Василівна отримала почесну грамоту, якою нагороджений педагогічний колектив Полтавської гімназії №13 за результативну роботу щодо залучення учнів до науково-дослідницької діяльності в Полтавському територіальному відділенні МАН України за підписом секретаря Полтавської міської ради Олександра Сергійовича Шамоти.

   Але на цьому подарунки і сюрпризи того дня не завершилися. 11-класниця нашої гімназії Лісовська Вікторія отримала Сертифікат за багаторічні перемоги в конкурсі-захисті МАН, який  дає їй можливість безкоштовно відвідувати підготовчі курси для вступників до ПолтНТУ ім.Ю.Кондратюка та надає 10 додаткових балів до ЗНО.

   Ми щиро вдячні організаторам Форуму та президенту Малої Академії Наук України Станіславу Довгому за чудовий день і турботу й піклування про молоду наукову еліту нашого міста!

 

View this photo set on Flickr

Про нас

Інноваційна діяльність Ліцей №13 "УСПІХ" спрямована на формування творчої особистості учня на основі зростання професіоналізму вчителя у світлі застосування сучасних інноваційних технологій навчання.

Авторські права 2024 © Ліцей №13 "УСПІХ" Полтавської міської ради. Усі права захищені.